5 goeie dingen aan de donkerste dagen van het jaar

5 goeie dingen aan de donkerste dagen van het jaar

We zijn nu echt in het donkerste putje van het jaar hé. Donkerder wordt het niet. Opstaan: donker. Vertrekken naar het werk: donker. Terug thuiskomen: donker. Nog een wandelingetje gaan doen: donker. Gaan slapen: donker. En koud!

Meestal is het over die donkere, koude dagen van bluh, bah, jakkes en ètje, maar we gaan eens positief proberen te zijn en alles van de goeie kant bekijken.

  1. Dit is de ideale periode om kaarsen aan te steken. In de zomer is dat niet eens gezellig, want je ziet de vlammetjes amper en het is al zo warm.
  2. Dit is de ideale periode om bij een open haard of een vuurkorf te zitten. Lekker in de gloed. Vuur, vuur, oermensnatuur.
  3. Nu kan je je fancy winterjas aandoen. En je fancy sjaal. En je fancy muts. En je fancy handschoenen. Een beetje leuk, toch?
  4. Warme chocomelk, warme theetjes en glühwein! Gezellig, gezellig. En de ideale tijd om je tas Instagramgewijs met beide handen vast te houden.
  5. Dit is het moment om stiekem dicht tegen die hottie te gaan staan, dichter bij die hunk naast je in de zetel te kruipen, en wat dichter bij je crush te stappen. Want o, het is zo koud, en o, het is zo eng in het donker, laten we elkaar beschermen. Wink wink.

2 gedachtes over “5 goeie dingen aan de donkerste dagen van het jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s