Rondpoepen (7/7)

Rondpoepen (7/7)

Lees hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5 en deel 6 van mijn rondpoepen-reeks.

Mijn relatie met J benoem ik niet openlijk als open relatie. Zelfs voor mij heeft die term nog een beetje de connotatie van ongebreideld rondpoepen, in bed duiken met Jan en alleman, een relatie waarin je uiteindelijk niet tevreden genoeg bent met je partner. Waar ik niet aan zou denken bij de term open relatie, is iemand die al meer dan negen jaar een beresterke relatie heeft met dezelfde partner, nog nooit iemand anders in bed heeft gehad, en voorzichtig op zoek is naar een andere seksuele ervaring. Hoewel ik zo’n fan ben van openheid, beeld ik me in dat meer conservatieve mensen mij meteen zouden afschrijven en in een losbandig hokje plaatsen omwille van die open relatie.

Ik weet eigenlijk helemaal niet zo goed hoe ik eraan moet beginnen. Misschien maakt het feit dat iedereen mij kent als ‘die met haar ijzersterke vaste relatie’ het ook wel moeilijker.

En ook mijn game is niet meer fris. De laatste persoon die ik probeerde te versieren, was J. Met glans dus, dat wel. Alle andere contacten met aantrekkelijke mensen die ik de voorbije tien jaar had, hield ik netjes op een gepaste afstand, want: J.

Gewoon flirten is al spannend genoeg, maar flirten terwijl je in een vaste relatie zit en duidelijk wil meegeven dat je alleen op zoek bent naar seks, maar wel op een respectvolle manier, en liefst niet ’s avonds want dan ben je te moe want je bent chronisch ziek maar dat is zeker niet besmettelijk: moeilijk.

Ik hoop een beetje op een fuckbuddy op langere termijn dan één keer. Een persoon die zelf ook geen zin heeft in een vaste relatie, maar wel in seks af en toe. Iemand die graag experimenteert. Iemand die grenzen respecteert en het concept van consent goed snapt. Iemand die gewoon zegt waar hij of zij zin in heeft en ook vraagt wat ik wil.

Een nieuw avontuur begint.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s