Rondpoepen (6/7)

Rondpoepen (6/7)

Lees hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4 en deel 5 van mijn rondpoepen-reeks.

Mijn zoektocht naar casual seks met vrouwen moest ik opzij zetten om plaats te maken voor recuperatie en zelfzorg. En toen kwam De Crisis. Een heel verhaal, voor een andere keer misschien.

J en ik zijn heelhuids en zelfs sterker uit onze Crisis gekomen. We zijn nog steeds buddies, beste vrienden, levensgezellen. Maar wat heel duidelijk werd, was dat ik reuzegefrustreerd was door het minimale aantal seksuele partners in mijn leven en mijn nog steeds heel levendige experimenteerdrang die ik niet meer kon volgen.

J zag mijn struggle en ging ermee akkoord dat ik zou kunnen experimenteren. Hij wist gewoon dat hij al meer dan negen jaar mijn nummer één was, dat ik zo trouw als een hond was, en dat ik hem altijd méér dan gerespecteerd had, zelfs geneigd was om zijn behoeften boven de mijne te zetten. Hij wist ook dat ik altijd voor hem zou blijven kiezen. Zelfs doorheen onze Crisis. Dat ik lust en liefde zou kunnen scheiden als het nodig was.

Nu hebben we dus een open relatie. Halfopen eigenlijk, want J heeft zelf niet de intentie om seks met iemand anders op te zoeken. Maar ik kan nu wel mijn diepe drang volgen om een verloren puberteit en studententijd in te halen, om de wereld en de mensen daarop seksueel te ontdekken.

6 gedachtes over “Rondpoepen (6/7)

 1. Brr, best wel spannend eigenlijk. Ik denk niet dat ik ooit zelf een (half)open relatie zou kunnen hebben; ik zou te veel schrik hebben om het lief te kwetsen of om door hem gekwetst te worden. Ik zou ook veel te rap jaloers zijn. Verliefd worden gebeurt soms zo snel en onverwacht. Dus tonnen respect voor jouw J, die het wel aankan. En veel succes met de zoektocht 🙂

  Geliked door 1 persoon

  1. Eigenlijk begrijp ik je reactie keigoed! Want een open of halfopen relatie kan ook heel gevaarlijk zijn, denk ik. En de jaloezie, inderdaad! We hebben er hééééél veel en lang over gepraat. En we hebben natuurlijk ook straffe afspraken, ik zou niet anders willen, want deze topper wil ik nooit nooit nooit kwijt 😉

   Als J terugkrabbelt of zich ergens niet goed bij voelt, dan hou ik meteen op met experimenteren. Of als ik voel dat ik een emotionele band begint te krijgen, dan ook. J blijft mijn leidraad bij alle beslissingen die ik neem (ook dingen die niet met seks te maken hebben hoor 😉 ).

   Maar gelukkig hebben we al veel vertrouwen opgebouwd door vroegere gebeurtenissen. J en ik zijn allebei al één of meerdere keren halsoverkop verliefd geweest op iemand anders, en toen zijn we elkaar blijven steunen en voor elkaar blijven kiezen. Ik was echt weggeblazen door die openheid, bijzonder eigenlijk om elkaar over een verliefdheid heen te helpen, dus die openheid proberen we te houden als er in de toekomst iets engs zou voorvallen.

   En een kleine reality check ondertussen: ik heb wel het verlangen en de intentie om te experimenteren, maar geen idee of dat binnenkort realiteit wordt 😉 Die CVS maakt het toch wel heel moeilijk om nog extra dingen in te bouwen in mijn leven. Dus ik zie wel of ik voorbij mijn beperking raak of niet! Ik had onlangs een afspraakje, maar dat heb ik weer moeten afzeggen omdat de spanning daarvan keihard op mijn lijf sloeg. Beetje afwachten dus.

   Bedankt trouwens voor je reacties ❤ Ik vind ze altijd zo leuk om te lezen!

   Geliked door 1 persoon

   1. Ik vind dat echt bewonderenswaardig van jullie! Nu hebben wij ook wel een relatie waarin alles kan gezegd worden en hebben wij ook al de nodige hordes overwonnen; net als bij u is P mijn enige liefde geweest en in die 11 jaar is er al veel gebeurd. Ik durf alleszins hopen dat hij het mij zou durven zeggen als hij verliefd zou worden op een ander 🙂 En ik hoop ook dat er snel een nieuw afspraakje op je pad komt!
    En ik vind zelf reacties krijgen ook heel leuk dus 😉

    Geliked door 1 persoon

   2. Zo cool om te weten dat jouw P ook je enige liefde is! Soms lijkt het me alsof iedereen al ervaringen heeft gehad met Jan en alleman, maar er zijn er ook als mij dus 😀

    En 11 jaar! ❤ ❤ Wel heel mooi zeg 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s