Rondpoepen (6/7)

Rondpoepen (6/7)

Lees hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4 en deel 5 van mijn rondpoepen-reeks.

Mijn zoektocht naar casual seks met vrouwen moest ik opzij zetten om plaats te maken voor recuperatie en zelfzorg. En toen kwam De Crisis. Een heel verhaal, voor een andere keer misschien.

J en ik zijn heelhuids en zelfs sterker uit onze Crisis gekomen. We zijn nog steeds buddies, beste vrienden, levensgezellen. Maar wat heel duidelijk werd, was dat ik reuzegefrustreerd was door het minimale aantal seksuele partners in mijn leven en mijn nog steeds heel levendige experimenteerdrang die ik niet meer kon volgen.

J zag mijn struggle en ging ermee akkoord dat ik zou kunnen experimenteren. Hij wist gewoon dat hij al meer dan negen jaar mijn nummer één was, dat ik zo trouw als een hond was, en dat ik hem altijd méér dan gerespecteerd had, zelfs geneigd was om zijn behoeften boven de mijne te zetten. Hij wist ook dat ik altijd voor hem zou blijven kiezen. Zelfs doorheen onze Crisis. Dat ik lust en liefde zou kunnen scheiden als het nodig was.

Nu hebben we dus een open relatie. Halfopen eigenlijk, want J heeft zelf niet de intentie om seks met iemand anders op te zoeken. Maar ik kan nu wel mijn diepe drang volgen om een verloren puberteit en studententijd in te halen, om de wereld en de mensen daarop seksueel te ontdekken.

Advertenties

Een gedachte over “Rondpoepen (6/7)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s