Rondpoepen (5/7)

Rondpoepen (5/7)

Lees hier deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4 van mijn rondpoepen-reeks.

Hoewel ik me altijd het meest aangetrokken voelde tot mannen, begon de deur naar de mogelijkheid van meer experimenten met vrouwen een tijdje geleden open te gaan. In mijn fantasie leek het me wel wat, iemand die je lichaam kent als het hare.

Ik ging op Tinder, wat ik ervoer als stresserend, objectiverend en overprikkelend, helemaal niet als dat chille swipen waar veel mensen het over hebben. Ik had een grensoverschrijdende ervaring met een Tindermatch die vooral geïnteresseerd was in naaktfoto’s. En ik ging op een Tinderdate met T, die op niets uitdraaide omdat T het toch vreemd vond om casual seks te hebben buiten de context van een feestje waar iedereen wat aangeschoten is. Terwijl ik ‘niet aangeschoten’ net de beste toestand vind om seks te hebben. Nu ja.

Ik wou het écht. Maar ik ben ook beperkt. ’s Avonds ben ik gewoon te uitgeput om nog met iemand op date te gaan. Late feestjes zijn al helemaal onmogelijk. En Tinder was gewoon te overprikkelend. Na een zoektocht van een maand was ik zo uitgeput, dat ik mijn verlangen even moest laten schieten.

Ook vond ik op zoek gaan naar casual seks met een vrouw vermoeiend omdat ik het helemaal niet gewoon was te flirten met vrouwen. Het was een volledig nieuwe wereld voor mij. Mannen vind ik vrij doorzichtig, die kan ik lezen, maar ik had geen idee hoe ik kon uitvissen of een vrouw vrouwen aantrekkelijk vond en of ze dan ook geïnteresseerd was in mij. Zo’n nieuwe en verborgen wereld. Veel respect voor gay vrouwen, die altijd moeten navigeren tussen die zeeën van hetero’s.

2 gedachtes over “Rondpoepen (5/7)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s