Rondpoepen (4/7)

Rondpoepen (4/7)

Lees hier deel 1, deel 2 en deel 3 van mijn rondpoepen-reeks.

Ik heb een goeie seksdrive. Of ik meer of minder goesting heb dan gemiddeld kan ik niet zeggen. Wel dat ik meer goesting heb dan mijn partner J, die ik wel dolgraag zie hoor.

Vanaf mijn vijftiende had ik keiveel zin in seksuele experimenten, maar door de manier waarop mijn leven is gelopen, heb ik op mijn 28e maar ervaring met één enkele sekspartner, die nu nog steeds mijn vaste partner is.

In mijn ogen lijken veel mensen met een vaste partner zich goed te kunnen neerleggen bij een toekomst van decennialang seks met dezelfde partner. Maar ik durf eerlijk zeggen dat ik dat één of twee jaar geleden een pijnlijk beklemmend idee begon te vinden.

Iedereen vond het zo fantastisch, mijn relatie met J. Elkaar vinden op je achttiende en meteen zo goed klikken. Samen zo’n cool huisje kopen. Fantastisch. Zo veel singles lijken hartstochtelijk te verlangen naar liefde en gezelschap, naar een toekomst met een vaste partner, en dat had ik gevonden.

Maar ik begon te denken dat ik te snel was geweest. Achttien jaar? Waar was mijn gelegenheid om te experimenteren gebleven? Zo veel interessante mensen, zo veel verlangens, zo veel nieuwsgierigheid had ik gehad.

J en ik zijn reuzeclose, dus natuurlijk konden we daar ook samen over praten. Hij luisterde goed. Na een aantal gesprekken die eerst speels, maar steeds serieuzer werden, zei hij dat hij het wel prima zou vinden als ik wou experimenteren met vrouwen. Mannen niet, dat vond hij net wat te eng. Maar vrouwen, dat waren geen concurrentes voor hem.

Mijn verlangen was zo groot, dat ik meer en meer te vinden was voor het idee. Ik ben best wel bi-curious, dus waarom niet? Hoe meer ik erover nadacht, hoe meer zin ik had om dat pad op te gaan.

3 gedachtes over “Rondpoepen (4/7)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s