Rondpoepen (3/7)

Rondpoepen (3/7)

Lees hier deel 1 en deel 2 van mijn rondpoepen-reeks.

J en ik waren meteen onafscheidelijk. Wat we hadden voelde bijzonder, als een zeldzame schat. We voelden dat we soulmates waren. Allebei een beetje gek, onconventioneel op verschillende manieren, altijd te vinden voor een flauwe grap, introvert, maar avontuurlijk, en beiden het product van een fucked up familiesituatie, waardoor we elkaar goed begrepen.

Ondertussen delen we al negen jaar en een half lief en leed, en een koophuis, dat ook. Heel snel na de start van onze relatie werd ik ziek. Maar J bleef bij me, doorheen verlammende, gitzwarte depressie, burn-out en CVS. En ik bleef bij hem, doorheen zijn ontredderende verliefdheden op twee andere vrouwen.

De seks veranderde en dat is normaal. We hadden weleens slechte seks, saaie seks. Maar eigenlijk blijft de meerderheid van onze sekssessies echt goed, zeker sinds ik wat minder diep in de CVS-put zit. We blijven nieuwe dingen proberen. Ik verras hem graag af en toe met stomende lingerie, mijn niet-minimalistische zonde. Hij doet echt moeite om me aan te raken zoals ik dat wil. Onze sekssessies zijn uitgebreid en enthousiast en gevarieerd, opwindend. Dat zit wel goed.

Maar we hebben vooral minder seks. Afhankelijk van het punt in mijn menstruatiecyclus kan ik echt ontploffen van de goesting. Maar J is heel beheerst op dat vlak. Twee passionele sekssessies per maand houden hem helemaal tevreden. En wat we ook doen, hij vindt het bijna altijd prima. Goed voor hem, natuurlijk. Ik ben oprecht blij dat mijn partner seksueel volkomen tevreden is. Alleen ben ik dat niet helemaal.

4 gedachtes over “Rondpoepen (3/7)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s