Rondpoepen (2/7)

Rondpoepen (2/7)

Lees hier deel 1 van mijn rondpoepen-reeks.

Ik ben altijd wat matuurder geweest dan mijn leeftijdsgenoten. Misschien omdat mijn ongezonde gezinssituatie me dwong om de rol van de volwassene op mij te nemen. Misschien omdat ik als kind fysiek heel snel gigantisch groot was, daardoor ouder leek en ook zo behandeld werd.

In elk geval verlangde ik er vanaf mijn veertiende of vijftiende heel diep naar om de wereld van relaties en seks te ontdekken. Ik wou het zo zo zó graag. Maar elke stap die in de verste verte die richting uitging, werd in de kiem gesmoord door de genadeloze controledrang van mijn ouders. Vanaf mijn zestiende verlangde ik daardoor onwijs hard naar het studentenleven, naar de vrijheid en de kans om eindelijk de roep van mijn seksualiteit te volgen.

Na een paar maanden studentenleven in Leuven viel ik voor J. Ik was degene die het initiatief nam. Heel spannend. We werden een koppel en we waren meteen onafscheidelijk. Samen hadden we voor de eerste keer seks. De eerste keren waren natuurlijk even zoeken, maar de seks werd fantastisch, stomend, wild. Twee verliefde achttienjarigen, we waren precies twee konijnen. Twee, drie keer seks per dag was niet uitzonderlijk.

Ik was zo blij dat ik deze wereld van eindeloos plezier eindelijk kon verkennen. En ik kon dan nog niet eens klaarkomen! Dat kwam pas later.

Mijn plan om avontuurlijk rond te poepen ging de ijskast in, want J en ik bleken een match made in heaven. Dat vond en vindt iedereen. Ik eigenlijk ook, ondanks de putten en bulten op de weg. Ondertussen zijn we negen jaar en een half samen. Het feit dat we doorheen de grootste crisissen, twijfels en verliefdheden elkaars steun en toeverlaat blijven, vind ik uniek. We kennen elkaar zo goed als dat maar kan, weten wat de ander denkt, hebben genoeg aan een half woord. En we kennen elkaars diepste seksuele verlangens; gekke, onconventionele fantasieën en bijzondere voorkeuren. Want we vertrouwen elkaar 100%.

5 gedachtes over “Rondpoepen (2/7)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s